Meistä

Sessak

Yli kolmen vuosikymmenen ajan porvoolainen perheyritys Sessak on tuonut Suomeen uutta valoa. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen. 

Asiakastyytyväisyytemme perustuu monipuoliseen tuotevalikoimaan, kuukausittain vaihtuviin uutuuksiin ja omien suunnittelijoidemme tuotteisiin. Takaamme tuotteiden nopean saatavuuden ja erilaisiin tiloihin räätälöidyt valaisinratkaisut.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Baltiassa. Kattavasta tuotevalikoimastamme ratkaisun ovat löytäneet valaisimien erikoisliikkeet, sisustussuunnitelijat, arkkitehdit, sähköasennus- ja huonekaluliikkeet sekä hyvin varustellut tavaratalot.

Luomme pitkäaikaisia asiakkuussuhteita. Tutustu Sessakiin ja tuotteisiimme, ja voimme aloittaa uuden, yrityksesi tarpeita vastaavan yhteistyön.

Palvelut

Palvelemme asiakkaitamme vaihtuvien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sessak tarjoaa myös räätälöityjä kokonaisuuksia. Laajan varastovalikoiman ansiosta pystymme takaamaan nopean ja varman toimituksen, jopa parissa päivässä. Asiakkaana voit joustavasti vaikuttaa tilaamiisi tuotteisiin.

Suurissa tilausmäärissä mahdollistamme tuotteiden muokkauksen soveltumaan tilan vaatimuksiin. Toimitamme myös yksilöllisiä valaisinratkaisuja asiakkaiden suunnitelmien pohjalta.

Tuotteemme ovat sovellettuja suomalaisiin tarpeisiin ja helposti asennettavissa. Valikoimastamme löydät valaisimiin sopivat valonlähteet, ja takaamme varaosien saatavuuden. Ota yhteyttä ja tutustu palveluihimme!

Staffan Siggberg, toimitusjohtaja
staffan.siggberg@sessak.fi

By Rydéns

Ruotsalainen By Rydéns tuo tilaasi pohjoismaista hehkua. Yhdistämällä huippuluokan muotoilijoita ja skandinaavista selkeyttä yritys on yli 50 vuoden kokemuksella valmistanut tuotteita, jotka tekevät tilan. 

Sessakin ja By Rydénsin yhteistyö on jatkunut yhtäjaksoisesti jo lähes 30 vuoden ajan.

 

Calex

Calex on laadukas hollantilainen poltinmerkki. Jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta Calex tuo markkinoille säännöllisesti uutuuksia.

Calexin tuotevalikoimassa on jo yli 600 valonlähdettä. Valikoimasta löytyvät led-, säästö-, halogeeni-, hiililanka- ja perinteiset hehkulamput. Calexin tuotteet ovat sertfioitu ISO9001, ISO14001, BSCI ja AEO standardien mukaan.

Sessak takaa Calex-polttimoiden nopean saatavuuden. Ylläpidämme Calex-tuotteiden laajaa valikoimaa yrityksemme omassa varastossa Porvoossa.

Muotoilijat

Suomalaisen muotoilun edistäminen on meille tärkeää. Sessak tuo vuosittain markkinoille useita innostavia valaisimia yhteistyössä luovien suunnittelijoiden kanssa.

Valaisinuutuuksiin kuuluu Laura Vären herkkä ja ajaton Laaka, sekä Juho Pasilan suunnittelema keraaminen valaisin Selma – käsintehty Suomessa. Matti Syrjälän ja Kasper Nymanin  luomat lamput valaisevat menestyksekkäästi niin julkisia kuin yksityisiä tiloja.

Yhdistämällä skandinaavista tyyliä, luonnonläheisyyttä ja rohkeita materiaalivalintoja Sessak pyrkii tarjoamaan suomalaista muotoilua valaisemaan niin arkea kuin juhlaa.

Kuvastot

Sessak lighting Design From Finland
Sessak 2021
By Rydén uutuudet Syksy 2019
By Rydén uutuudet kevät 2019
Calex #27 tuotekatalogi
By Rydén uutuudet syksy 2020
Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6Sessak Showroom Porvoo Puusepänkaarre 6

Showroom

Tervetuloa Showroom-myymäläämme!

Olemme avoinna ma-pe 09.00-17.00 ja taas 13.8.2022 lähtien la 10-15.