OMB-ravintola, Porvoo

Vuonna 2019 valmistuneeseen moderniin OMB-ravintolaan etsittiin kevyitä ja tunnelmallisia valaisimia luomaan lämmintä rentoa tunnelmaa. Rakennusta ympäröi jokaiselta sivulta suuret ikkunat. Porvoon keskeisellä sijainnista nauttivasta ravintolasta voidaankin tarkkailla kaupunginvilinää hyvän ruuan ja juoman ohella rennossa ilmapiirissä. Tilan tyyli pidettiin eleettömän tyylikkäänä ja luonnollisen avarana.

Rennon tyylikäs kohtaamispaikka

Ravintolasta luotiin kevyillä kalusteilla, viherkasveilla ja suurilla näyttävillä lampuilla rennon tyylikäs kohtaamispaikka, jossa tarjoillaan tuoreet ja jännittävät ruuat ja drinkit pirteän persoonallisella asiakaspalvelulla. ”Yksinkertaiset valaisinkalusteet yhdistettynä suuriin koristelamppuihin oli nappivalinta. Lamput näyttävät hyvältä sekä sisältä että ulkoa.” kertoo valinnan tehnyt ravintoloitsija.

Eloa ja virkeyttä rennolla meiningillä

Ravintolan tunnelmasta luotiin rennon tyylikäs maanläheisillä lämpimillä materiaaleilla ja runsaalla määrällä viherkasveja. Sisustukseen valittiin aitoja materiaaleja sekä vihreitä yksityiskohtia. Ravintolaa valaisee useat eri kokoiset ja muotoiset, ravintolan tyylin mukaan, eleettömän tyylikkäät lämminsävyiset lamput, jotka luovat rennon ja tunnelmallisen ilmapiirin.

Aivan Porvoon ydinkeskustassa sijaitseva O.M.B on moderni ravintola ja baari, joka keskittyy hyvään ruokaan, vetoavaan musiikkiin ja tunnelmalliseen ilmapiiriin. Ravintolassa nautit avaran valoisista tiloista sekä pirteän persoonallisesta asiakaspalvelusta. Suosittelemme kokeilemaan tuoreet ja jännittävät ruuat ja drinkit Porvoon OMB-ravintolassa osoitteessa Mannerheiminkatu 21, 06100 Porvoo. Katso ruokalista OMB Instagram-tililtä @OMB Porvoo ja kurvaa nautiskelemaan.

Referenssikohteen valaisimet