Kylpyhuonevalaisimet

Kylpyhuonevalaisimilla luodaan tasaisen pehmeä häikäisemätön ja riittävän kirkas valo. Suihkullisten kylpyhuoneiden valaisimien tulee useimmissa tapauksissa olla vähintään IP44-luokiteltuja.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 4 tulosta

Kylpyhuonevalaisimet – Häikäisemätöntä kirkasta valoa

Kylpyhuoneeseen valaisimia valitessa kannattaa tekniset vaatimukset ottaa tarkasti huomioon. Kylpyhuoneiden pääasiallinen pääasiallinen tarkoitus on puhdistautua ja ehostautua, joten riittävän voimakas ja selkeä valo on tarpeen. Valon tulee olla riittävän voimakasta, mutta pehmeää ja häikäisemätöntä, jotta kylpyhuoneessa on mukava olla.

Vinkit kylyphuonevalaistukseen

Luo riittävä ja monipuolinen valo

Muodosta valaistus vähintään kahdella valonlähteellä. Kohdevalo valopeilillä ja yleisvalo kattovalaisimella tai alasvaloilla. Valopeili luo tehokkaan valon kasvoille pesemistä ja meikkaamista varten. Kattovalaisin puolestaan antaa tilaan kokonaisvaltaisen yleisvalon, jonka valossa kylpyhuone on helppo puhdistaa.

Pidä tyyli hillittynä

Tyylipuhtaat valaisimet luovat rauhoittavan tunnelman, ja ovat helppo myös puhdistaa. Esimerkiksi hillityt Ocean kattoplafondit luovat tasaisen valon.

Muista himmennys

Vaikka useimmissa tapauksissa kylpyhuoneeseen kaivataankin kirkasta valoa, illalla ennen nukkumaanmenoa voi tunnelmallisempi valo olla mukavampi. Pyydä sähkömiesta asentamaan seinäkatkaisijan tilalle himmennin tai asenna esimerkiksi kylpyhuoneisiin sopiva älyplafondi, kuten IP54 luokiteltu Halo kattoplafondi, jonka, himmennyksen lisäksi valon värilämpötilaa voidaan säätää lämpimästä kylmäksi. Näin saat kylyphuoneeseen myös rauhoittavan tunnelmavalaistuksen tarvittaessa.