Designvalaisimet

Yhteistyössä luovien muotoilijoiden kanssa tarjoamme monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia ja menestyneitä designvalaisimia.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 34 tulosta

Designvalaisimet – Tyylikkään Muotoilun ja  Tunnelmallisen Valon Harmonia

Designvalaisimet ovat enemmän kuin pelkkiä valonlähteitä; ne ovat ainutlaatuisia sisutuselementtejä, jotka yhdistävät tyylikkään muotoilun ja valon luoman tunnelman. Yhteistyössä suomalaisten ja ruotsalaisten muotoilijoiden kanssa tarjoamme monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia ja menestyneitä designvalaisimia. Mallistosta löytyy metallisia, lasisia, ja betonisia valaisimia, joiden muotojen inspiraationa on usein kaunis monimuotoinen suomalainen luonto. Kestävien materiaalien ja ajattoman muotoilun ansiosta valaisimet ovat ekologisia ja helposti sijoitettavissa erityylisiin tiloihin. Muotoilijoiden luoma ainutlaatuinen ja viimeistelty valaisinmuotoilu vastaa vaativampaankin makuun.

Riippuvalaisimet

Design riippuvalaisimet ovat tilan näyttävimpiä katseenkiinnittäjiä. Olipa kyseessä olohuoneen kattovalaisin, jolla luodaan tilaan kotoisa tunnelma, tai keittiön riippuvalaisin, joka keskittää valon tarkasti työtasolle, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto.

Design riippuvalaisin Napa metallista ja lasista muotoillut Laura VäreDesign riippuvalaisin Napa metallista ja lasista muotoillut Laura Väre ruokpöydän valaisimena

Pöytä ja lattiavalaisimet

Design pöytävalaisimet ja lattiavalaisimet  tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Ne ovat ihanteellisia niin toimistotyöhön kuin kodin lukunurkkauksiinkin, luoden kohdennettua valoa ja lisäten huoneen estetiikkaa. Suomalaiset design valaisimet edustavat pohjoismaista muotoilua parhaimmillaan, heijastellen luonnonmateriaalien kauneutta ja kestävyyttä.

Lakki designlattiavalaisin on Laura Väreen leikkisää muotoilua

Louhi pöytävalaisin betonista ja lasista on muotoillut Jenni Inkeroinen

Seinävalaisimet

Design seinävalaisimet  ovat näyttäviä sisustuselementtejä, joissa muotoilu on ainutlaatuista ja katseenkiinnittävää. Designseinävalaisimet ovat upeita sisustuselementtejä, kun valoa ei tarvita. Laajasta seinävalaisinvalikoimastamme löytyy sopiva valaisin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tyyleihin

Plafondit

Design plafondit  ovat laadukkaita yleisvalaistuksen lähteitä, jotka jakavat valon tasaisesti ympäri huonetta. Ne sopivat erinomaisesti eteiseen tai keittiöön, missä vaaditaan sekä toiminnallisuutta että esteettistä ilmettä.

Laaka plafondi luo tehokkaan yleisvalon jossa lasinen kupu pehementää valon sopivaksi. Muotoillut Laura Väre

Designvalaisimen valinta

Designvalaisimilla voi vaikuttaa merkittävästi huoneen ilmeeseen ja tunnelmaan. Valikoimasta löytyy sopiva valaisin moneen tyyliin. Minimalistiset valaisimet tuovat tilaan selkeyttä ja yksinkertaisuutta, kun taas runsaammin koristellut mallit luovat tilaan näyttävyyttä ja persoonallisuutta. Materiaalien ja värien valinnalla voidaan korostaa tilan tyyliä – olipa se sitten teollisen karu, skandinaavinen pelkistetty tai klassisen elegantti.

Sopivan designvalaisimen valintaan vaikuttaa usea tekijä. Valaisimen koko ja muoto tulee sovittaa yhteen huoneen kokonaisilmeen kanssa. Lisäksi on tärkeää miettiä, millaista valoa tilaan kaivataan: kirkasta ja selkeää työvaloa vai pehmeämpää tunnelmavaloa. Valaisimen valonlähteen valinta on myös olennainen.

Valaisimien monipuolisuus ja muotoilun merkitys korostuvat erityisesti silloin, kun halutaan luoda tilaan tietynlainen tunnelma tai keskittää huomio tiettyyn kohtaan. Designvalaisimilla voidaan luoda tilaan keskipiste, joka kokoaa katseet, tai ne voivat toimia hienovaraisempina yksityiskohtina, jotka täydentävät tilan ilmettä. Muotoilijoiden luoma ainutlaatuinen ja viimeistelty valaisinmuotoilu vastaa vaativampaankin makuun.