Varjostimet

Uudella varjostimella vanhalle valaisimelle uusi elämä tai päivitä valaisimesi tyyli sopimaan sisustukseen. Valikoimassa puuvillasta, pellavasta, paperista ja höyhenistä valmistettuja pöytävalaisimen, lattiavalaisimen ja kattokruunun varjostimia.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 16 tulosta

Uudella varjostimella lisää tyyliä ja vanhalle valaisimelle uusi elämä!

Tervetuloa tutustumaan laajaan varjostinvalikoimaamme, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja monenlaisiin valaisimiin. Olipa etsinnässä sitten pöytälampun, jalkalampun, seinävalaisimen, riippuvalaisimen tai kattokruunun varjostinta, löydät valikoimastamme varmasti vaihtoehdon valaisimesi uudistamiseen.

Monipuolisesta varjostinvalikoimasta suorakulmaisia, pyöreitä ja ovaalinmuotoisia varjostimia mustana, valkoisena ja jopa värillisinä. Jokainen varjostimemme on suunniteltu korostamaan valaisimesi parhaita puolia ja tuomaan uutta tyyli tilan sisustukseen.

Pöytälampun Varjostimet

Pöytälampun varjostin on valaisimen kaikista näkyvin ja tärkein elementti. Laajasta valikoimastamme löydät eri tyylejä, muotoja ja materiaaleja, jotka sopivat sekä perinteisiin että moderneihin sisustustyyleihin. Tarjoamme muun muassa suorakulmaisia, pyöreitä ja ovaalinmuotoisia varjostimia, sekä mustia, valkoisia ja värikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Pöytävalaisimen varjostimet asetetaan joko klipsikiinnityksellä suoraan lampun päälle tai kiinnitetään lampun kantaan.

Lattiavalaisimen varjostimet

Lattiavalaisimen tai kansan kielellä, jalkalampun varjostin joko luo huoneeseen pehmeää yleisvaloa ja tunnelmaa tai suuntaa valon sopivasti lukuvaloksi. Tarjoamme eri kokoisia ja muotoisia varjostimia. Valikoimastamme löydät niin minimalistiset kuin koristeellisetkin vaihtoehdot, jotka kohentavat tilan yleistä sisustusta. Jalkalamppujen varjostimet useimmiten kiinnitetään valaisimen kantaan kierrerenkaalla.

Riippuvalaisimen varjostimet

Valikoimassamme on laaja valikoima riippuvalaisimen varjostimia, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustukseen. Monipuolisesta riippuvalaisinvalikoimasta eri muotoisia ja kokoisia varjostimia, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin.

Riippuvalaisinvarjostimet kiinnittyvät valaisinkalusteen kantaan kiristysrenkaalla. Vaihtamalla varjostimen tuot uutta eloa huoneeseen ja tuet samalla ympäristöystävällisiä valintoja.

Kattokruunun Varjostimet

Kattokruunun varjostin on tyylikäs lisä, joka voi muuttaa koko huoneen ilmeen. Meidän valikoimamme tarjoaa laajan kirjon eri tyylejä ja kokoja, jotka sopivat niin klassisiin kuin moderneihinkin kattokruunuihin. Uusimalla kattokruunun varjostimen voit hienovaraisesti muuttaa huoneen valaistusta ja tuoda uutta ilmettä sisustukseen. Valikoimamme sisältää myös suorakulmaisia, pyöreitä ja ovaalinmuotoisia varjostimia, sekä eri värisiä vaihtoehtoja kuten mustia, valkoisia ja luonnonvalkoisia. Kattokruunujen varjostimissa on klipsikiinnitys, jolla varjostin saadaan kiinnitettyä helposti lampun päälle.

Vastuullisuus ja kestävä kulutus

Valitsemalla uuden varjostimen annat vanhalle valaisimellesi uuden elämän. Varjostimemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joka tukee vastuullista kuluttamista. Uusimalla varjostimen sijaan koko valaisinta, säästät sekä luontoa että rahaa. Valikoimassamme on monipuolisia vaihtoehtoja, joiden joukossa on myös suorakulmaisia, pyöreitä ja ovaalinmuotoisia varjostimia eri värisävyissä.

Löydä täydellinen varjostin valikoimastamme ja päivitä valaisimesi tyyli.