Kattospotit

Tyylikkäät spottivalaisimet tuovat tehokasta valoa ja ovat helppoja sijoittaa erilaisiin tiloihin sopien sekä keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen, oikeastaan minne vain, jossa kaivataan hyvää valoa. Tutustu monipuoliseen spottivalikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tyyliin kuin tyyliin.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 28 tulosta

Suosittu valaisintyyppi

Spottivalaisimet ovat suosituimpia kuin koskaan. Eikä ihme, sillä spottivalaisimien tehokas ja monipuolinen valo, helppo sijoitettavuus sekä kattava valikoima eri tyylisiä ja muotoisia valaisimia on voittamaton yhdistelmä.

Monipuolista valoa

Spottivalaisimet sopivat sekä tehokkaiksi yleisvalaisimiksi esimerkiksi eteiseen, keittiöön tai olohuoneeseen että korostamaan sisustusesineitä ja antamaan kohdevaloa esimerkiksi kasveille tai työpisteelle makuuhuoneeseen.

Valikoimassamme on monipuolisesti erilaisia tyylejä ja malleja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Modernista ja minimalistisesta klassiseen ja eleganttiin – löydät varmasti jotain, joka täydentää tilasi ilmettä.

Helppoja asentaa

Valaisimet eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös helposti asennettavissa kattorasian koukkuun ja kytkettävissä pistotulpalla.

§