Ulkovalaisimet

Ulkovalaisimet tuovat tyyliä ja turvallisuutta puutarhaan, parvekkeelle, terassille ja pihalle. Löydä suosittu trendikäs ulkovalaisin jonka tunnelmallisessa turvallisessa hehkussa nauttii ympäri vuoden.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 14 tulosta

Ulkovalaisimet

Ulkovalaisimet tuovat tyyliä ja turvallisuutta puutarhoihin, parvekkeille, terasseille ja pihoille. Tarjoamme monipuolisen valikoiman metallisia, lasisia sekä marmorisia ulkoseinävalaisimia, -pöytävalaisimia, -riippuvalaisimia ja -lattiavalaisimia. Löydä suosikki ulkovalaisimesi ja nauti tunnelmallisen valaisimen hehkusta ympäri vuoden.

Ulkopöytävalaisimet

Ulkopöytävalaisimissa on laaja valikoima erilaisia tyylejä ja materiaaleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaipasit sitten modernia tai klassista ulkopöytävalaisinta. Metalliset valaisimet tarjoavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä, kun taas lasiset heijastavat valoa kauniisti luoden ainutlaatuisen ilmeen. Erikoisuutena valikoimassa on myös marmorijalallisia valaisimia, jotka tuovat ylellisyyttä ja arvokkuutta ulkotiloihin. Helposti sijoitettavat ulkopöytävalaisimet luovat tunnelmallista ja kutsuvaa valoa, jonka ääressä on nautinnollista nauttia lämpimistä kesäöistä tai juoda kuumaa teetä raikkaassa talvi-illassa. Pöytävalaisimet sopivat myös kuistille kutsuvaksi hehkuksi. Ulkopöytävalaisimet parantavat myös turvallisuutta valaisemalla pimeitä alueita ja luomalla näkyvyyttä pihalla tai terassilla. Erinomainen valinta niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että tyyliä ulkovalaistuksessa.

Ladattavat ulkovalaisimet

Ladattavat ulkovalaisimet ovat monipuolisella käyttötarkoituksella omaa luokkaansa sopien sisälle, ulos, retkelle mukaan tai vaikkapa viherhuoneeseen luomaan kaunista pehmeää yleisvaloa.. Valikoimasta löydät ladattavia ulkovalaisimia sekä moderniin että klassiseen tyyliin. Ladattavissa pöytävalaisimien akku antaa virtaa valaisimelle noin 7-9 tuntia kirkkaimmalla asetuksella, eikä näin käytössä tarvita paristoja tai pistorasioita. Lataa vain akku ja käytä valaisinta kerta toisensa jälkeen. Useimmissa ladattavissa pöytävalaisimissa on himmennin, josta säädät kirkkauden sopivaksi, oli tarve sitten kirkkaalle lukuvalolle tai rauhallisen tunnelmalliseksi illallisvaloksi.

Ulkolattiavalaisimet

Trendikkäät ulkolattiavalaisimet tuovat ulkotiloihin reilusti raikasta valoa, lisäten turvallisuutta, viihtyisyyttä ja käyttöaikaa vuoden ympäri. Laadukkaat lattiavalaisimet koostuvat painavasta marmorisesta jalustasta, joka tukevoittaa valaisimen, UV-suojatusta akryylikuvusta ja mattamustasta metallirungosta, tarjoten kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Ulkolattiavalaisimet ovat turvallisia ja helppoja asentaa viiden metrin Schuko pistokkeisen kumikaapelin ansiosta. Lattiavalaisimien lämmin hehku toivottaa vieraat erityisen lämpimästi tervetulleiksi, luoden korttelin kauneimman ulkovalaistuksen ja parantaen samalla ulkotilojen esteettistä viehätystä.

Ulkoriippuvalaisimet

Kruunaa terassisi tai parvekkeesi tyylikkäällä ja kestävällä ulkoriippuvalaisimella. Näiden IP 44 -luokiteltujen valaisimien ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön, kestäen säiden vaihtelut. Niiden hienostunut muotoilu tarjoaa tehokasta ja tunnelmallista valaistusta, parantaen ulkotilojesi ilmettä ja viihtyisyyttä. Ulkoriippuvalaisimet ovat turvallisia ja helppoja asentaa viiden metrin Schuko pistokkeisen kumikaapelin ansiosta. Ne eivät ainoastaan luo pöydän ylle hyvää valoa, vaan antavat myös laajasti yleisvaloa, tehostaen tilan kokonaisvalaistusta ja luoden kutsuvan tunnelman ulkotiloihin.

Julkisivuvalaisimet

Julkisivuvalaisimet luovat kutsuvan vaikutelman ja parantavat ulkotilojen käytettävyyttä, valaisten seiniä, terasseja ja portaita. Laadukkaiden julkisivuvalaisten kestävyys ja valotehokkuus lisäävät ulkona liikkumisen turvallisuutta. Vuosittain pimeiden tuntien ollessa 4500, on tärkeää pitää julkisivuvalaistus kunnossa turvallisuuden ja näkyvyyden takaamiseksi, vähentäen samalla asiatonta liikkumista ja tuoden säästöjä energia- ja huoltokustannuksissa. Suurimmassa osassa Julkisivuvalaisimia on vaihdettavat lamput, joten voit valita haluatko valaista ulkotilasi raikkaan viileällä vai kotoisan lämpimällä valolla.