Valaisimet

Yli neljän vuosikymmenen olemme tuoneet Suomeen uutta valoa. Tarjoamme valaismien jälleenmyyjille, sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille laadukkaita sekä näyttäviä valaisinratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden kysyntään ja tilojen tarpeeseen. Tutustu kattavaan valikoimaan ja löydä sopivat valaisimet, jotka kruunaava tilan tyylin ja tunnelman.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään tulokset 1–96 / 469

Yli neljän vuosikymmenen kokemus

Yli neljän vuosikymmenen ajan olemme tuoneet markkinoille ainutlaatuista muotoilua ja valaistusratkaisuja. Vuosikymmenten aikana porvoolaisena perheyrityksenä olemme kartuttaneet syvällisen ymmärryksen suomalaisten vaatimuksista sekä valaisimien merkityksestä tilojen tunnelman luojina.

Laaja tuotevalikoima ja räätälöidyt ratkaisut

Valikoimamme kattaa erilaiset valaisimet – minimalistisista pöytä-, seinä ja lattiavalaisimista näyttäviin riippuvalaisimiin ja plafondeihin. Monipuolisen valikoimamme kruunaa yhteistyössä suomalaisten muotoilijoiden kanssa luodut skandinaaviset designvalaisimet.

Suuremmissa tilausmäärissä tarjoamme myös räätälöityjä valaisinratkaisuja, jotka vastaavat projektisi tarpeita. Meiltä löydät kaiken tarvittavan valaistukseen, oli kyseessä sitten sisustussuunnittelijan, arkkitehdin projekti tai oman kodin valaistus.

riippuvalaisin ruokapöytä

 

Nopea ja Luotettava Toimitus

Meille on tärkeää, että saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Laajan Porvoossa sijaitsevan Showroom-myymälän ja varastomme ansiosta pystymme takaamaan nopean toimituksen – usein jopa parissa päivässä. Asiakkaanamme voit vaikuttaa tilaamiisi tuotteisiin joustavasti, ja tarjoamme mahdollisuuden tuotteiden muokkaukseen suurissa tilausmäärissä.

Sessak Porvoo Showroom myymälä

Suunniteltu suomalaiseen makuun ja teknisiin vaatimuksiin

Tuotteemme ovat suunniteltu sopimaan suomalaiseen makuun että teknisiin vaatimuksiin. Valaisimet ovat helposti asennettavissa koukkukiinnityksiin ja helppo kytkeä valaisinpistotulpalla. Tarjoamme kattavan valikoiman valaisimien valonlähteitä sekä varaosia varmistaen tuotteidemme pitkäikäisyyden ja käyttömukavuuden.

Aloitetaan yhteistyö

Kutsumme sinut tutustumaan Sessakin palveluihin ja aloittamaan uuden, tarpeitasi vastaavan yhteistyön kanssamme. Olemme sitoutuneet luomaan pitkäaikaisia asiakkuussuhteita ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme tarjota asiakkaillemme yhteistyössä laadukkaita, näyttäviä ja kohtuuhintaisia valaisimia.

Staffan Siggberg toimitusjohtaja