Toimitus- ja ostoehdot

Toimitusehdot

Yleiset ehdot

Sessak.fi on Sessak Oy Ab:n (2114364-1) ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Sessak Oy Ab:n:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Sessak Oy Ab pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja, jotka ilmenevät Sessak.fi-verkkokaupan Toimitus- ja ostoehdot-sivulla. Sessak Oy Ab ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin Sessak Oy Ab ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa.

Toimitustavat, -aika ja -kustannukset

Haluamme, että käyttäjä pääsee nauttimaan tilaamastaan tuotteesta mahdollisimman nopeasti. Toimitamme kaikki varastotuotteemme Suomessa 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Parhaimmassa tapauksessa tuote on tilaajalla jo saman viikon aikana! Mikäli tuotetta ei ole varastossamme, siitä on ilmoitettu tuotetietojen yhteydessä.

Tilausta tehdessä saat syötettyä laskutus- ja toimitustiedot, jotka voivat olla samoja tai valita esimerkiksi toimituksen kohteeseen, ja laskutuksen tilaajan osoitteeseen.

Käytämme toimituskumppaninamme Matkahuoltoa. Voit valita toimitusvaihtoehdoksi joko noudon Matkahuollon toimipisteestä tai perille asti toimituksen. Kotiinkuljetuksessa kuljetusliike ottaa vastaanottajaan yhteyttä aina etukäteen. Lisäksi ostaja voi noutaa tilauksensa varastoltamme saatuaan noutoilmoituksen.

  • Nouto toimitusosoittetta lähimmästä Matkahuollosta (hinta 10,40€ alv. 0% / toimitus)
  • Perille asti kuljetus, jakorahtina tai kotipakettina (hinta 15,40€ alv. 0% / toimitus)
  • Nouto varastoltamme Showroom-myymälämme aukioloaikana arkisin klo 9-17 osoitteesta Puusepänkaarre 6, Porvoo.

Löysitkö tuotteen, mutta haluaisit sille poikkeavan toimitusajankohdan? Näissä tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mail@sessak.fi, niin sovitaan yhdessä sinulle sopiva toimitusajankohta.

Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten. Toimitusaika-arviot annetaan Sessakin varastotilanteen ja maahantuonnin tilausaika-arvioiden perusteella. Sessak Oy Ab ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Jäikö vielä jotain kysyttävää toimitukseen liittyen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mail@sessak.fi sähköpostiosoitteeseen tai yhteydenottolomakkeemme kautta. 

Lähetyksen vastaanottaminen

Jakeluaika määräytyy asuinpaikkakunnan ja kuljetusliikkeen aikataulun mukaan. Vastaanottajan on oltava paikalla vastaanottamassa lähetystä. Vastaanottaessa tulee tarkastaa lähetteen ja vastaanotetun tavaran yhteneväisyys sekä mahdolliset puutteet ja kuljetusvauriot. Kaikki huomautettavat asiat ilmoitettava mahdollisimman pian vastaanottamisen jälkeen reklmaatiolomakkeellamme tai olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen mail@sessak.fi

Noutamaton lähetys

Noutamattomasta lähetyksestä, joudumme perimään palautuksesta aiheutuneet kulut. Samoin asiakkaan maksettavaksi jää paketin säilytyksestä mahdollisesti aiheutuneet lisäkulut.

Ostoehdot

Hinnat ja tuotteet

Verkkokaupan tuotteet ovat hinnoiteltu euroissa (€). Varaamme oikeuden mahdollisiin loppuunmyynteihin sekä kirjoitus- ja painovirheisiin kotisivuillamme ja ilmoituksissamme. Jos hinnoissa tai toimitusajoissa ilmenee muutoksia tai epätarkkuuksia, pidätämme oikeuden muuttaa tietoja jälkikäteen. 

Pyrimme aina esittämään tuotteiden ominaisuudet ja ulkonäön mahdollisimman todenmukaisesti. Se, että värit tai yksityiskohdat voivat jossain määrin vaihdella, johtuu teknisistä syistä. Verkkokaupassamme esitetyn tuotteen ja asiakkaalle toimitetun tuotteen mitoissa ja ulkonäössä saattaa esiintyä pieniä eroja, jotka johtuvat luonnollisista tai tuotannollisista syistä.

Maksutavat ja tilausvahvistus

Sessak.fi-verkkokaupassa voit valita maksutavaksi joko laskun tai Paytrail-maksutavan

Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen verkkolaskutustiedot. Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa Oma Tili -sivulta.

Maksupalveluehdot

Käyttäessä maksutapana Paytrail-maksua Sessak Oy Ab (2114364-1) noudattaa Paytrail Oyj:n maksupalveluehtoja, jotka ovat luettavissa osoitteessa: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot Käytettäessä maksutapana laskua noudatamme yhdessä sopimiamme sopimusehtoja.

Reklamaatio ja takuu

Sessak.fi verkkokaupassa myytävien tuotteiden takuuajat vaihtelevat seuraavasti:

  • Sessak tuotemerkin tuotteiden takuuaika on 12kk
  • By Rydéns tuotemerkin tuotteiden takuuaika on 60kk
  • Calex tuotemerkin tuotteiden takuuaika on 24kk

Jos myymässämme tuotteessa ilmenee vikaa, ilmoitat asiasta helpoiten reklamaatioilmoituksella. Reklamaatioilmoituksen tekemällä varmistetaan asian sujuva käsittely.   

Siirry tekemään reklamaatioilmoitus.

Voimmeko auttaa?

Tuliko jotain kysyttävää tuotteistamme? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä