Plafondit

Plafondit ovat valinta, kun tila halutaan pitää avarana tai valaisimen alta tulee pystyä liikkumaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaan, jolla luot tilaan haluttua tyyliä ja tunnelmaa.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 29 tulosta

Plafondi sopii jokaiseen huoneeseen

Tyypillisesti plafondit löytävät paikkansa eteisestä kylpyhuoneesta tai keittiöstä, joissa tila on rajattu ja esimerkiksi kaapinovien aukaisemiselle tarvitaan tilaa tai valaisimen alle tarvitaan riittävästi tilaa. Hyviä vaihtoehtoja ovat muun muassa, Laaka, Iris, Cecilia ja Ocean.

Asunnot ovat ajansaatossa pienentyneet ja tarve tyylikkäille plafondeille jotka jättävät tilan avaraksi on kasvanut. Aikaisemmin plafondien tehtävänä oli luoda tilaan hillityllä ilmeellä tehokas yleisvalo, onneksi tarve näyttäville plafondeille on kasvanut ja voimme tarjota monipuolisen näyttäviäkin plafondeja, jotka sopivat hyvin lähes jokaiseen tilaan. Tyylikkäitä esimerkkejä ovat muun muassa Gross, Hero, ja Mandi.

Himmennä plafondin valo

Valitse plafondi himmennettävillä lampuilla tai älyplafondi, ja säädä valon voimakkuus sopivaksi tilanteen ja tarpeen mukaan.

Plafondi tyylin ja tilan koon mukaan

Laajasta valikoimastamme löydät sopivan kokoisen ja tyylisen plafondin oli haluttu tyyli sitten klassinen, moderni, retro tai vaikka boheemi.

Suuremmat näyttävämmät plafondit sopivat suurempiin tiloihin, kun taas sirommat ja minimalistisemmat mallit soveltuvat kompaktimpiin tiloihin. Suuremmissa plafondeissa on useasti myös useammalle valonlähteelle, ollen parempi valinta, jos valoa tarvitaan enemmän.

 

lasinen Kattoplafondi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseenGross 50 plafondi savunharmailla lasipalloilla, 6kpl G9 valonlähdettä