Uutuudet

Kauden tyylikkäimmät uutuudet löytyvät tältä sivulta. Uutuusvalaisimissa yhdistyvät vuoden suosituimmat materiaalit, muodot ja värit. Inspiroidu uutuusvalaisimista ja löydä uusia suosikkejasi!

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 46 tulosta

Syntykipinänä uusimmat trendit ja tuotekehitysideat

Uutuusvalaisinvalikoima syntyy uusimpien trendien sekä saamamme tuotekehitysideoiden innoittamana. Uutuusvalaisinvalikoima sisältää monipuolisen valikoiman ainutlaatuisia katto, seinä, lattia ja pöytävalaisimia, joista löytyy sopiva vaihtoehto oli tyyli sitten elegantin retro, modernin minimalistinen tai lämpimän boheemi.

Uutuusvalaisimissa on vaihtoehtoja makuuhuoneen pehmeäksi tunnelmantuojaksi, eteiseen näyttäviä spotteja tehokkaiksi yleisvaloiksi, olohuoneeseen katseenkiinnittäviä kruunuja, keittiöön ruokapöydän yläpuolelle tehokkaita valaisimia antamaan uutta loistetta kattaukselle ja aamun sanomalehden lukemiseen.

Suuret teemat: Aitous, luonnonläheisyys, terveys ja vastuullisuus

Uutuuksien materiaaleissa korostuu aitous, luonnonläheisyys, terveys ja vastuullisuus. Aitoutta valaisimiin tuo muun muassa materiaalivalinnat, kuten pehmeä pellava ja luonnollinen puu, joka myös vie ajatukset trendikkääseen luonnollisuuteen ja luonnossa liikkumiseen. Myös menneen ajan muodot 50-, 60-, 70-, 80- luvuilta ovat jälleen suosiossa ja minimalistinen tyylisuunta on saanut vastaparikseen maksimalistisia valaisimia.

Innostu uutuuksista ja löydä täydellinen valaisin, joka heijastaa tyyliäsi ja tuo valoa elämääsi. Tutustu uutuuksiimme ja anna kotisi loistaa uudessa valossa.