Seinävalaisimet

Seinävalaisimet ovat monipuolisia valaisimia sopien tunnelmanluojiksi, yleisvalaisimiksi tai kohdevalaisimiksi. Seinävalaisimet ovat myös upeita sisustuselementtejä, kun valoa ei tarvita. Laajasta seinävalaisinvalikoimastamme löytyy sopiva valaisin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tyyleihin.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 59 tulosta

Seinävalaisin tunnelman tuojaksi, yleis- vai kohdevaloksi

Laajasta seinävalaisinvalikoimastamme löytyy valaisin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Monipuolisesta seinävalaisinvalikoimasta on helpompi löytää sopiva valaisin kysymällä, tarvitaanko valaisin tuomaan tunnelmaa, korostamaan sisustusta, luomaan yleisvaloa vai kohdevaloa.

Jos haet tilaan kattovalaisimen valo täydentävää yleisvaloa, valitse valaisin, joka levittää valon laajasti ja valon tarpeen mukaan useasta valonlähteestä. Jos puolestaan hakusessa on valo lähityöskentelyyn on parempi valita valaisin, jolla valon saa suunnattua tarkemmin.

Seinävalaisimen sijoittaminen

Erityisen hyvää seinävalaisimissa on, ettei pöytä tai lattiapinta-alaa tarvitse käyttää ja seinävalasimen, saa varmasti sopivalle korkeudelle.

Tässä parhaita paikkoja seinävalaisimille:

Sängynpäätyyn

Valitessa sängynpäätyyn seinävalaisinta kannattaa huomioida sängyn päädyn syvyys. Pidempirunkoinen valaisin voi olla oiva valinta, jotta valon saa suunnattua sopivassa kulmassa. Useampiniveliset seinävalaisimet voidaan myös asentaa sänkyjen sivuille ja kääntää pois tieltä seinää vasten kun valaisinta ei käytetä.  Esimerkiksi Yukon, Odette, Quinn, Vilja. Jos sängynpääty ei ole syvä, ovat Jack ja Correct valaisimet loistovalintoja.

Eteiseen

Seinävalaisimet toimivat erityisen hyvin eteisessä vähäisen tilanvientinsä vuoksi. Hyviä valintoja eteisen seinävalaisimiksi ovat muun muassa Aruba, Roy,

Olohuoneeseen

Valitse näyttävä seinävalaisin olohuoneen katseenkiinnittäväksi kohokohdaksi taulun sijasta. Hyviä valintoja eteisen seinävalaisimiksi ovat muun muassa Shelby, Gross, Hayden.

Yläkaapittomaan keittiöön

Yläkaapittomat keittiöt avohyllyilllä luovat raikkaan ilmavan keittiön. Kaappivalaisimien sijasta, näyttävät seinävalaisimet luovat tehokasta keittiön tasoille ja antavat tilaan tyyliä ja tunnelmaa. Keittiöön sopivia valaisimia ovat erityisesti Bazar ja Quinn.