Parturi-kampaamo Teos, Lahti

Suunnittelutoimisto Mila / Kaisa Lammi, Lahti, 2020

Kampaamo uusiin ulottuvuuksiin, herättäen rakennuksen tunnelma ja arkkitehtuuri

Parturi-kampaamoketju Teos oli laajentamassa liiketoimintansa Lahteen, kun yrittäjä Teija pyysi Suunnittelutoimisto Milan Kaisa Lammia luomaan sisustussuunnitelman hyvin onnistuneen Jyväskylän toimipisteen suunnittelun jälkeen. Liiketila toimi jo alun perin kampaamona, mutta nyt haluttiin viedä tila uusiin ulottuvuuksien hyödyntäen rakennuksen ainutlaatuinen tunnelma ja arkkitehtuuri.

PARTURI KAMPAAMO TEOS LAHTI / BAZAR MINI SEINÄVALAISIN

Teos Lahteen suunniteltiin osittain uudet pintamateriaalit. Koko liiketilaan tehtiin uusi tilasuunnitela, valittiin sopivat irtokalusteet ja sisustustuotteet, -tekstiilit ja valaisimet. Valaisimiksi valittiin ajattomat Bazar valaisinsarjan riippu- ja seinävalaisimet.

PARTURI KAMPAAMO TEOS LAHTI MASON RIIPPUVALAISIMET
Parturi-kampaamo Teos Lahti – Bazar ikkunavalaisin

Tilassa osittain oleva ruutulattia haluttiin säilyttää ja sisustusta lähdettiinkin kokoamaan sen ympärille. Asiakkaan toiveena oli saada tilasta Teoksen tyyliin sopiva, joka kunnioittaa rakennuksen tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan olisi kopio Jyväskylän Teoksesta. Yhtenä toiveena oli saada tilaan sisustustakka, jonka ympärille luotiin viihtyisä odotusalue asiakkaille. Yleisvalaistuksesi vastaanottotilaan valittiin Sessakin Mason riippuvalaisimet, jotka tuovat pyöreydellään kontrastia ruutuihin ja sopivat tilan arkkitehtuuriin.

PARTURI KAMPAAMO TEOS LAHTI / BAZAR IKKUNAVALAISIN

Referenssissä käytetyt tuotteet

  • Mason riippuvalaisin

    Mattalasinen riippuvalaisin mattamessinginvärisellä kannatinosalla. Lasinen kupu heijastaa pehmeää yleisvaloa tilaan.…

    Loppu varastosta