Turno plafondi

Varastossa

Kun tylsyys ei ole vaihtoehto. Eksklusiiviset mustakultaiset Turno-valaisimet kääntävät katseet ja taipuvat monipuolisesti mielesi tai tilan tarpeen mukaan sekä suoraksi että epäsuoraksi valoksi. Kääntämällä kauniit pyöreät levyt valonlähteiden taakse saadaan tilaan suorempaa valoa, joka heijastuu huurrettujen lasilevyjen lävitse valaisten tilaa tehokkaasti. Kääntämällä levyt valonlähteiden eteen, valo levittyy kauniisti tilaan luoden pehmeän valon.
Turno valaismien muotoilun ja monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta valaisimet soveltuvat valaisemaan erilaisia tiloja ja tarpeita. Valaisin sopii sekä kodin näyttäväksi katseenvangitsevaksi valaisimeksi mutta myös julkisiin tiloihin esimerkiksi hotelleihin ja ravintoloihin. Turno valaisinsarja on suunniteltu jatkoksi menestyksekkäille Hero ja Planet sarjoille.
Turno plafondi on katosta vain 27 cm, sopien näin myös matalampiin tiloihin ja halkaisijaltaan 66 cm. Valaisimen 6 G9-valonlähdettä (Max. 4W) antaa hyvän yleisvalaistuksen. Valaisin on helposti kiinnitettävissä kattokoukkuun. Yhdistele Turno sarjaa ja luo upea valaisinkokonaisuus tuoteperheen pöytä-, lattia-, plafondi- ja riippuvalaisimilla.

Tuotetiedot

Korkeus (cm):24.5

Leveys (cm):70

Syvyys (cm):70

Koukkukiinnitys:

Lisätiedot

Rungon materiaali:Metallia ja lasia

Kanta:6 X G9

Teho:Max. 4W

IP luokka:IP20

Tuotenumero:4202090-4002

EAN:7391741020925

Bruttopaino:3,0

Nettopaino:2,4

Väri:Musta / Kulta

Ohjekirja (pdf)

Tuoteperhe