Tietoa Sessakista

Yli kolmen vuosikymmenen ajan porvoolainen perheyritys Sessak on tuonut Suomeen uutta valoa. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen.

Sessak

Asiakastyytyväisyytemme perustuu monipuoliseen tuotevalikoimaan, kuukausittain vaihtuviin uutuuksiin ja omien suunnittelijoidemme tuotteisiin. Takaamme tuotteiden nopean saatavuuden ja erilaisiin tiloihin räätälöidyt valaisinratkaisut.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja Baltiassa. Kattavasta tuotevalikoimastamme ratkaisun ovat löytäneet valaisimien erikoisliikkeet, sisustussuunnitelijat, arkkitehdit, sähköasennus- ja huonekaluliikkeet sekä hyvin varustellut tavaratalot.

Luomme pitkäaikaisia asiakkuussuhteita. Tutustu Sessakiin ja tuotteisiimme, ja voimme aloittaa uuden, yrityksesi tarpeita vastaavan yhteistyön.

Palvelut

Palvelemme asiakkaitamme vaihtuvien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sessak tarjoaa myös räätälöityjä kokonaisuuksia. Laajan varastovalikoiman ansiosta pystymme takaamaan nopean ja varman toimituksen, jopa parissa päivässä. Asiakkaana voit joustavasti vaikuttaa tilaamiisi tuotteisiin.

Suurissa tilausmäärissä mahdollistamme tuotteiden muokkauksen soveltumaan tilan vaatimuksiin. Toimitamme myös yksilöllisiä valaisinratkaisuja asiakkaiden suunnitelmien pohjalta.

Tuotteemme ovat sovellettuja suomalaisiin tarpeisiin ja helposti asennettavissa. Valikoimastamme löydät valaisimiin sopivat valonlähteet, ja takaamme varaosien saatavuuden.

Ota yhteyttä ja tutustu palveluihimme!

Sessak henikökunta
.

By Rydéns

Ruotsalainen By Rydéns tuo tilaasi pohjoismaista hehkua. Yhdistämällä huippuluokan muotoilijoita ja skandinaavista selkeyttä yritys on yli 50 vuoden kokemuksella valmistanut tuotteita, jotka tekevät tilan.

Sessakin ja By Rydénsin yhteistyö on jatkunut yhtäjaksoisesti jo lähes 30 vuoden ajan.

Calex

Calex on laadukas hollantilainen lamppujen valmistaja. Jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta Calex tuo markkinoille säännöllisesti uutuuksia.

Calexin tuotevalikoimassa on jo yli 600 valonlähdettä. Valikoimasta löytyvät led-, säästö-, halogeeni-, hiililanka- ja perinteiset hehkulamput. Calexin tuotteet ovat sertfioitu ISO9001, ISO14001, BSCI ja AEO standardien mukaan.

Sessak takaa Calex-lamppujen nopean saatavuuden. Ylläpidämme Calex-tuotteiden laajaa valikoimaa yrityksemme omassa varastossa Porvoossa.

Voimmeko auttaa?

Tuliko jotain kysyttävää tuotteistamme? Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä