Tarjoukset

Tutustu monipuoliseen tarjous valaisinvalikoimaamme. Tarjouksista löydät upeita riippuvalaisimia, plafondeja,  lattiavalaisimia seinävalaisimia sekä pöytävalaisimia sekä ulkovalaisimia sisälle että ulos. Ota yhteyttä halutessasi räätälöidyn tarjouksen suuremmasta valaisinerästä.

Kategoriat
Hinta
Korkeus (cm)
Leveys (cm)
Kanta
Värilämpötila
Lumen
Suodata

Näytetään kaikki 3 tulosta

Laadukkaita valaisimia erikoisintaan

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme eri tyylejä ja malleja sisältäviä valaisimia, jotka nyt erikoistarjouksessa. Meiltä löydät täydellisen valaisimen jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Riippuvalaisimet – Reilusti tyyliä ja tunnelmaa edullisesti

Riippuvalaisimemme ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkäitä. Ne tuovat valoa ja lämpöä jokaiseen huoneeseen. Tutustu riippuvalaisimien tarjouksiimme.

Pöytävalaisimet – Lisä ja kohdevaloa

Pöytävalaisin tarjouksista löydät monipuolisen valikoiman erilaisia pöytävalaisimia sekä työpöydälle kohdevaloksi että tunnelmavaloksi makuu- tai olohuoneeseen. Katso pöytävalaisintarjoukset.

Seinävalaisimet – Lisä ja kohdevaloa

Seinävalaisimemme ovat ihanteellisia luomaan tunnelmallista valoa mihin tahansa tilaan. Ne ovat helppoja asentaa ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Selaa seinävalaisimien tarjousvalikoimaamme.

Lattiavalaisimet – Tyylikästä Valaistusta Joka Nurkkaan

Valikoimamme tarjouslattiavalaisimet ovat sekä käytännöllisiä että esteettisiä. Ne sopivat jokaiseen huoneeseen tuoden lisävaloa ja tyyliä. Selaa lattiavalaisimien tarjouksia.

Varjostimet ja Ulkovalaisimet – Viimeistele Valaistus

Tyyliä ja turvallisuutta puutarhaan, parvekkeelle, terassille ja pihalle tarjoushinnoin. Varjostimilla uutta tyyliä tai uusi elämä vanhalle valaisimelle . Tutustu ulkovalaisin ja varjostin tarjousvalikoimaan.